Målare Sollentuna

Vi sätter färg på din tillvaro

Om oss

    

Vi utför måleriarbeten i hela Stockholm

Välkomna till Lindahl och Lindblad måleri! Vi är Lucas Lindahl och Anders Lindblad, två kunniga och erfarna målare från Sollentuna som utför arbeten i hela Stockholmsområdet, men främst i norrförorter som Sollentuna, Täby, Danderyd, Vallentuna och Väsby. Vi jobbar alltid med kundens bästa i fokus, lyssnar på dina önskemål, slarvar inte och håller avtalade tider. Vi arbetar för att vara så miljövänliga som möjligt, både när det gäller material, transporter och återvinning.

Våra hushållsnära tjänster är avdragsgilla enligt ROT, och du behöver inte bekymra dig över tidsödande pappersarbete, Det sköter vi sköter det genom att göra avdraget direkt på fakturan.

Vi samarbetar med duktiga yrkesmän

Vill du kombinera målning eller tapetsering med några andra renoveringsarbeten? Inga problem, vi samarbetar med bland annat snickare, rörmokare och elektriker som vi kan kontakta vid behov.

Vi arbetar givetvis enbart med proffsmaterial och färger av högsta kvalitet. Färgerna vi oftast använder är Joton och Alcro som vi köper på Colorama, Norrorts färg i Sollentuna.

Vi hjälper dig gärna att måla – både inomhus och utomhus!