Målare Sollentuna

Vi sätter färg på din tillvaro

Tjänster

Övriga tjänster

Vid sidan om målning både inomhus och utomhus så kan vi även hjälpa till med följande tjänster:

  • Tapetsering. Vi utför gärna olika specialjobb när det gäller tapetsering. Som målare utför vi självklart även tapetsering. Vi behärskar arbetet från start till mål och slarvar aldrig med förarbetet när vi sätter upp tapeter. Vi tvättar av väggarna så att tapetklistret fastnar ordentligt och det inte bildas bubblor under. Behövs det så kan även spackla och slipa innan tapetseringen börjar. Vi kan självklart även hjälpa till med att ta bort gamla tapeter om det skulle behövas.
  • Dekormålning. Vår målare Lucas är utbildad i dekormålning och ser inga utmaningar som omöjliga. En detaljerad och vacker dekormålning kan få ett helt rum att se helt annorlunda ut och skapa ett rejält lyft för inomhusmiljön. Ett bra sätt att förgylla din vardag. Vi kan hjälpa dig att skapa ett vackert objekt på väggen eller piffa upp en möbel eller någon annan inredningsdetalj. Vi lyssnar givetvis på dina önskemål, men kan även agera bollplank och hjälpa till med tips och inredningsidéer.

Vill du kombinera någon av våra målartjänster med något annat renoveringsuppdrag så kan ni prata med oss om det. Vi samarbetar med snickare, rörmokare och elektriker och kan förmedla kontakt till ett flertal olika hantverkare.

Alla våra hushållsnära tjänster är givetvis avdragsgilla enligt ROT.

Vi hjälper dig gärna att måla – både inomhus och utomhus!