Om oss

Vi utför måleriarbeten i hela Stockholm

Välkommen! Vi är kunniga och erfarna målare från Sollentuna som utför arbeten i hela Stockholmsområdet, men främst i norrförorter som Sollentuna, Täby, Danderyd, Vallentuna och Väsby. Vi jobbar alltid med kundens bästa i fokus, lyssnar på dina önskemål, slarvar inte och håller avtalade tider. Vi arbetar för att vara så miljövänliga som möjligt, både när det gäller material, transporter och återvinning. Vi arbetar givetvis enbart med proffsmaterial och färger av högsta kvalitet. 

Våra hushållsnära tjänster är avdragsgilla enligt ROT, och du behöver inte bekymra dig över tidsödande pappersarbete, Det sköter vi sköter det genom att göra avdraget direkt på fakturan.

Vi samarbetar med duktiga yrkesmän

Vid sidan av måleri kan vi erbjuda en rad tjänster inom bygg-, renovering och markarbeten. Snickerier, köks- och badrumsrenoveringar, dränering, asfaltering, stambyten -- vi kan hjälpa dig med det mesta oavsett om du är privatperson eller företagare. 

målare sollentuna

Bred erfarenhet inom renovering

Att få förtroendet och möjligheten att, med vår och våra medarbetares expertis inom bygg och renovering, hjälpa kunder att förbättra sina hem är kärnan i varför vi startade M5 Bygg.

Oavsett om du planerar att bygga ett nytt kök, renovera ditt badrum eller genomföra stora ombyggnationer i ditt hus, är bygg och renovering en process där kreativitet flödar. Genom att prioritera tydlig kommunikation och noggrann uppföljning strävar vi efter att uppnå det bästa resultatet för dig som kund. Det är därför vi lägger sådan betoning på detta genom hela ditt projekt.

Vi är ett team på 18 medarbetare som arbetar tillsammans för att hjälpa våra kunder med att förnya sina hem.

Vi hjälper dig gärna att måla – både inomhus och utomhus!