Tjänster

Övriga tjänster

Vid sidan om målning både inomhus och utomhus så kan vi även hjälpa till med följande tjänster:

Tapetsering

Vi utför gärna olika specialjobb när det gäller tapetsering. Som målare utför vi självklart även tapetsering. Vi behärskar arbetet från start till mål och slarvar aldrig med förarbetet när vi sätter upp tapeter. Vi tvättar av väggarna så att tapetklistret fastnar ordentligt och det inte bildas bubblor under. Behövs det så kan även spackla och slipa innan tapetseringen börjar. Vi kan självklart även hjälpa till med att ta bort gamla tapeter om det skulle behövas.

Vill du kombinera någon av våra målartjänster med något annat renoveringsuppdrag så kan ni prata med oss om det. Vi samarbetar med snickare, rörmokare och elektriker och kan förmedla kontakt till ett flertal olika hantverkare.

Alla våra hushållsnära tjänster är givetvis avdragsgilla enligt ROT.


Vid sidan av måleritjänster erbjuder vi även en rad andra arbeten inom bygg och markarbeten. Här är några av de arbeten vi kan utföra:

Renovering av badrum

Vi har omfattande erfarenhet inom badrumsrenovering. Alla nödvändiga certifikat för att säkerställa kvaliteten är på plats, och vi är glada att göra ett hembesök för att inspektera ditt projekt. Efter detta erbjuder vi en prisuppgift. Vid godkännande utför vi renoveringen av ditt badrum som en effektiv totalentreprenad.

målare sollentuna

Köksrenovering

Eftersom köket är en central del av hemmet är det viktigt med noggrann planering, omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa en lyckad renovering. Vi förstår behoven för att skapa ett kök som inte bara är funktionellt utan även estetiskt tilltalande, precis enligt dina önskemål.

Totalrenovering

Behöver du hjälp från ett byggföretag för en totalrenovering med klar kommunikation, hög servicenivå och konsekvent hög kvalitet? Tveka inte att kontakta oss! Oavsett om det är en villa, radhus eller lägenhet och oavsett om det handlar om att renovera kök, badrum, måla om eller andra projekt, är vi här för att hjälpa till.

Dränering, asfaltering, stambyten – när du är i behov av ett kompetent företag inom bygg, renovering och markarbeten ska du höra av dig till oss. I vårt team har vi alla nödvändiga kunskaper.

Vi hjälper dig gärna att måla – både inomhus och utomhus!