Trapphusmålning Stockholm

Trapphusmålning Stockholm - skapa en inbjudande entré

Dags att fräscha upp i trapphuset i era fastigheter i Stockholm? Vi är experter på trapphusmålning och kan hjälpa er med att skapa en tillika snygg och inbjudande som hållbar lösning. 

En trapphusmålning i Stockholm ger fastigheten en värdeökning och samtidigt bidrar den också starkt till en bättre grannsämja med mindre irritation hos de boende. Vi har lång vana av att genomföra trapphusmålningar och vi anpassar alltid arbetet utifrån vilket material det handlar om, hur era önskemål ser ut samt vilken arkitektonisk stil som finns i fastigheten. 

Våra uppdrag sker alltid till ett bra pris och inom avtalad tid. Givetvis med garanti inkluderat. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi ett möte! 


Trapphusmålning Stockholm - så arbetar vi

Anlitas vi för trapphusmålning i Stockholm så ligger fokus på två saker: ett snyggt resultat - och ett hållbart sådant. Det viktigaste för att uppnå båda dessa mål handlar om att genomföra ett gediget grundarbete. Vi arbetar oss metodiskt fram och ser till att slipa, skrapa, spackla och i övrigt förbereda ytorna som ska målas. 

Ett trapphus kan vara speciellt att arbeta i och det innebär att vi också sätter upp ställningar för att säkerställa en arbetsmiljö där ingen av våra anställda - eller någon av de boende - gör sig illa. Att bo i en fastighet där en trapphusmålning äger rum innebär att man också påverkas i vardagen. 

Vi försöker alltid att minimera detta och ser till att varje arbetsdag avslutas med städning och undanplockning av verktyg, färg och annan utrustning. Att vi alltid arbetar effektivt är även det att nämna.

målare sollentuna

Respekt för historia och arkitektur 

Alla fastigheter har unika egenskaper och det är något som måste respekteras i samband med en trapphusmålning i Stockholm. I synnerhet gäller detta då vi anlitas för uppdrag i äldre fastigheter där exempelvis stuckatur, olika väggmålningar och andra förskönande element kan finnas. 

Vid sådana lägen måste respekt för den arkitektoniska stilen finnas. Målet är inte att förändra på ett radikalt sätt - det handlar mer om att ta fram den inneboende skönheten igen. Vi har lång vana av arbete med trapphusmålning även i äldre, klassiska fastigheter och byggnader i Stockholm. Givetvis så ser vi även till att göra rätt val vad gäller färg i dessa sammanhang. 

Arbetet utförs av utbildade målare 

Vårt team av målare har samtliga utbildning och yrkesbevis. Väljer ni oss för en trapphusmålning i Stockholm så garanteras ni ett arbete utfört på ett rakt igenom fackmannamässigt sätt - och där garanti på arbetet givetvis lämnas. Att välja oss är att välja en seriös, kunnig och samarbetsvillig partner som alltid är beredd att gå den extra metern för dig som beställare. 

Vi arbetar nära våra kunder och vi är med hela vägen - från planering, vidare till grundjobb, till målning och vid slutbesiktningen. Vårt mål är att skapa hållbara och estetiskt tilltalande resultat. Att allt arbete utförs av professionella yrkesmän är en självklarhet för oss. 

Referenser - vill du veta hur vi arbetar? 

En trapphusmålning i Stockholm kostar pengar. Beroende på hur pass omfattande arbete det handlar om och beroende på hur pass stor fastighet det är så blir också kostnaden varierande. 

Vi erbjuder alltid arbeten av högsta kvalitet till rimliga priser. Målet är att de pengar ni lägger ska bli exakt den investering ni siktar på. Vi har lång erfarenhet av trapphusmålning i Stockholm och kan verifiera detta genom att visa upp massvis av nöjda kunder och referenser. 

Vill du veta mer om hur vi arbetar och vilka vi är så sätter vi dig gärna i kontakt med några av dessa. För dig blir referenser en trygghet - för oss är de ett kvitto på att vi genomfört ett högkvalitativt jobb. 

Trapphusmålning Stockholm - stora fördelar 

Vilka fördelar finns egentligen med att anlita oss för en trapphusmålning i Stockholm? Vi tittar närmare på några av de positiva effekter som kommer av att fräscha upp trapphuset i en fastighet: 

  • Bättre grannsämja. Vi trivs bättre i rena och fräscha miljöer. Ett smutsigt, slitet och lugubert trapphus kan skapa en dålig stämning där grannarna inte orkar bry sig - vilket leder till att man lämnar saker framme och bråkar om småsaker. En trapphusmålning gör att man försöker hålla det rent och snyggt även fortsatt, och att det blir en bättre grannsämja genom detta. 
  • Värdeökning. En värdeökning sker i samband med att en trapphusmålning utförs. Det visar att man som fastighetsägare tar sitt ansvar gällande underhåll och förvaltning. 

Värdeökning II. I en BRF kan varje enskild bostadsrättsinnehavare dra ekonomisk nytta av en trappphusmålning i Stockholm. Vid en framtida försäljning så leder det fräscha trapphuset till att spekulanterna direkt får ett positivt första intryck. Man ser att det handlar om en välskött förening. Du säljer inte enbart din lägenhet - du säljer en helhet och trapphuset och entrén är avgörande för det viktiga första intrycket. 

Vi kan måla ditt trapphus